Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Μπέττυ Μαγγίρα : Τα κιλά της εγκυμοσύνης και ο έρωτας που «αλλάζει μορφή»


Για τα κιλά της εγκυμοσύνης της και για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη, μίλησε στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης» η Μπέττυ Μαγγίρα.

Μετά τη γέννηση της κόρης της, η γνωστή perfomer έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης, χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία: «Τώρα είμαι πιο αδύνατη από πριν (σ.σ.: η μικρή γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2010)» ομολόγησε, ενώ εξήγησε πως όταν προετοιμάζεται για ένα σόου δεν ακολουθεί συγκεκριμένη διατροφή, απλά τρώει -εκ των πραγμάτων, λόγω στρες και έλλειψης χρόνου- λιγότερο: «Δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία, γιατί ούτως ή άλλως χάνω από το άγχος, το τρέξιμο και τις πρόβες. Πάντα προσέχω, αλλά δεν θα φάω μαρούλια και καρότα τον τελευταίο μήνα. Όχι!» εξήγησε.

Όσο για το αν παραμένει ακόμα ερωτευμένη με τον σύζυγό της, μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια σχέσης: «Σίγουρα ο έρωτας εξελίσσεται. Αλλάζει μορφή. Δηλαδή, δεν νομίζω να υπάρχει ζευγάρι που μετά από κάποια χρόνια νιώθεις αυτό το καρδιοχτύπι που ένιωθες μόλις γνώρισες έναν ωραίο γκόμενο, έναν ωραίο άντρα. Αυτό δεν υπάρχει, εννοείται. Όμως, γίνεται τόσο δυνατή η αγάπη, τόσο πιο έντονη και βαθιά η συντροφικότητα. Το να ξαπλώνεις με έναν άνθρωπο στο ίδιο κρεβάτι, σε δένει μαζί του. (…) Σίγουρα ο χαρακτήρας του Δημήτρη μετράει. Εμένα ο Δημήτρης μου αρέσει και σαν γκόμενος. Τον βλέπω στο σπίτι και τον χαζεύω, όπως θα τον χάζευα αν δεν ήταν ο άντρας μου. Δεν τον χορταίνω, είναι η αλήθεια. Τον χαζεύω όπως χαζεύεις έναν ωραίο άντρα με ωραίο σώμα» παραδέχτηκε.

Πηγή : yupi.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *