Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Το νέο καλοκαιρινό άρωμα της Τζένιφερ Άνιστον

Από: https://gr.celebrity.yahoo.com/news/


Το νέο καλοκαιρινό άρωμα της Τζένιφερ Άνιστον

Συνεχίζει να επεκτείνει την αυτοκρατορία της η Τζένιφερ Άνιστον, αποκαλύπτοντας, αυτή την εβδομάδα, στο καταναλωτικό κοινό, το νέο της άρωμα, «J».
Με ανέμελο υγρό λουκ και ηλιοκαμένο μακιγιάζ η 45χρονη ηθοποιός κοσμεί το κουτί, στο οποίο εμπεριέχεται το γαλάζιο μπουκάλι του νέου της αρώματος.
Το «J», ειδικά σχεδιασμένο για τους καλοκαιρινούς μήνες, δεν είναι γλυκό, αλλά αποπνέει ένα άρωμα φρεσκάδας.
«Είναι ένα καθαρό, θηλυκό άρωμα, που θυμίζει τον τρόπο που μυρίζει κάποιος στην παραλία. Φρέσκο με «άγγιγμα» αντηλιακού και άμμου. Έχει έναν υπαινιγμό αλμύρας, μυρωδιά που μου θυμίζει μια ημέρα στον ωκεανό. Είναι χαλαρό και δροσερό» τόνισε στο People.
Το ντεμπούτο της το έκανε πριν από τρία χρόνια, όταν κυκλοφόρησε το άρωμά της «Lolavie», που είχε νότες από εσπεριδοειδή, ροδόνερο και γιασεμί.
Το καλοκαίρι της ηθοποιού, που φήμες την θέλουν να παντρεύεται τον επί 23 μήνες αρραβωνιαστικό της Justin Theroux, είναι αρκετά βεβαρυμένο, αφού, παράλληλα με την κυκλοφορία του νέου της αρώματος, προωθεί και τη νέα της ταινία «Horrible Bosses 2», όπου υποδύεται μία νυμφομανή από την κόλαση.
Όμως, οι επιτυχίες στην καριέρα της δεν έχουν αποσπάσει την προσοχή των μέσων και οι εικασίες για την σχέση της με τον ηθοποιό δεν έχουν τελειωμό.
Ο Justin, που αυτή την περίοδο προωθεί τη νέα του ταινία «The Leftovers», ανακοίνωσε πως σκοπεύει να συνεχίσει να μοιράζει το χρόνο του μεταξύ Νέας Υόρκης και Λος Άντζελες, όπου ζει η Τζένιφερ Άνιστον.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *