Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Νικολέττα Ράλλη : Οι δηλώσεις για Μελέτη- Μενεγάκη και για το Star!


Λίγο καιρό μετά το κόψιμο της εκπομπής της από το Star, η Νικολέττα Ράλλη μίλησε στο site του Νίκου Ευταξία, alltrends.gr, για την Ελεονώρα Μελέτη, την Ελένη Μενεγάκη αλλά και για την στάση του καναλιού απέναντί της.

Με τον δημοσιογράφο να σχολιάζει πως το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς την στήριξε και την προώθησε πολύ, η νεαρή παρουσιάστρια, που, όπως η ίδια εξήγησε, παραμένει εργαζόμενη στον σταθμό και εξακολουθεί να πληρώνεται, δεν δίστασε να απαντήσει: “Δεν συμφωνώ καθόλου μαζί σου. Δυστυχώς έπεσα όντως σε μια πάρα πολύ άσχημη περίοδο και το κανάλι δεν μπορούσε να ασχοληθεί μόνο με ένα πρόσωπο και με ένα concept, είχε άλλες έγνοιες και είναι απόλυτα φυσιολογικό όταν δουλεύουν άνθρωποι που έχουν οικογένειες και πρέπει να γίνουν περικοπές και απολύσεις λόγω αυτών των συγκυριών. Κάνεις τεράστιο λάθος ότι υπήρχε τρομερή προώθηση στο πρόσωπο μου, δεν το ένοιωσα ούτε στιγμή αυτό. Δεν ένιωθα όμως ότι με έχουν και γραμμένη, την υπερπροσπάθεια την κάναμε εμείς, η ομάδα του made in star, και από εκεί και πέρα ότι χρειαζόμασταν το είχαμε”.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε αν νιώθει τσαντισμένη με την Ελεονώρα Μελέτη: “Δεν το βλέπω ότι μου πήρε την θέση. Αν δεν ήταν η Ελεονώρα θα ήταν κάποια άλλη. (…) H Ελεονώρα είναι μια κοπέλα που έκανε καλά αυτό που έκανε το πρωί, και τώρα τις δίνεται η ευκαιρία να το κάνει και μεσημέρι. Bέβαια άλλο είναι το κοινό το πρωί και άλλο το μεσημέρι, καμία σχέση και το ξέρει και η Ελεονώρα αυτό αν την ρωτήσεις. Δεν μπορεί κανείς να διανοηθεί ότι ο κόσμος κάθεται από τις 7 το πρωί και μέχρι τις 4 το μεσημέρι και βλέπει τηλεόραση” απάντησε, ενώ σχετικά με την Ελένη Μενεγάκη σχολίασε: “Εσύ νομίζεις ότι την Ελένη Μενεγάκη περίμενε ο κόσμος να την δει φέτος στην μεσημεριανή ζώνη; Η Ελένη υπάρχει 18-20 χρόνια στη τηλεόραση. Σαν όνομα πάντα υπήρχε. Και να μην την έβλεπες στο πρωινό της, λες "κάτσε να δω κι εγώ ρε παιδιά την Μενεγάκη". Την Ελένη την βάζεις και στο mute, βλέπεις μια ωραία γυναίκα με ωραίο studio, βγάζει μια πολύ όμορφη εικόνα”.

Τέλος, ανέφερε: “Θέλω να σου πω κάτι άλλο, που δεν το ξέρει μάλλον ο κόσμος γιατί ο κόσμος φυσικά δεν ασχολείται με τα νούμερα τηλεθέασης. Το πρόβλημα των live shows δεν είναι ούτε η Ελένη Μενεγάκη, ούτε η Ελεονώρα Μελέτη. Πρώτα, πέντε θέσεις μπροστά, είναι οι σειρές οι επαναληπτικές που έχουν γυριστεί πριν είκοσι χρόνια, μετά είναι τα δελτία ειδήσεων και μετά είναι οι ζωντανές εκπομπές. Αν ο κόσμος προτιμάει να δει Κωνσταντίνου και Ελένης από το να δει Μελέτη, αλλού είναι το πρόβλημα και αλλού πρέπει να το κοιτάξει το κανάλι. Μιλάμε συνέχεια για την Ελεονώρα Μελέτη και την Ελένη Μενεγάκη ενώ στην ουσία δεν είναι καμία από της δύο πρώτες”.

Πηγή : yupi.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *