Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Βάσω Λασκαράκη : Πώς ξεκίνησε η σχέση με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη;


Σε συνέντευξή της στο «TV Έθνος» η πρωταγωνίστρια της σειράς «Κλεμμένα όνειρα» μίλησε για την κρίση, εξηγώντας πόσο τυχερή νιώθει που έχει δουλειά σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για την τηλεόραση, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

«Τα πλούτη δεν θα έπαιζαν ρόλο για την επιλογή του ανθρώπου που είναι μαζί μου. Σαφώς και όχι, δεν σκέφτομαι έτσι. Ούτε φέρνουν την ευτυχία, απλώς κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη» σχολίασε η Βάσω Λασκαράκη, αποκαλύπτοντας πως με τον επί τρία χρόνια σύντροφό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη «μοιραζόμαστε και τις ανησυχίες μας για τη δουλειά και συμβουλές για την υποκριτική». Μάλιστα, πρόσθεσε: «Αποζητώ τις συμβουλές του Γιάννη. Αν δεν συζητήσεις με τον άνθρωπό σου αυτά τα πράγματα με ποιον θα τα συζητήσεις;».

Όσο για τη γνωριμία τους: «Γνωριστήκαμε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων (της "Πολυκατοικίας"). Δεν συνέβη όμως αμέσως και δεν είναι ότι το κρατήσαμε μυστικό για έναν χρόνο. Συνέβη καιρό μετά, προς το τέλος της πρώτης σεζόν. Γνωριστήκαμε, καταλάβαμε ότι ταιριάζουμε και γίναμε ζευγάρι. Όπως θα συνέβαινε σε δύο ανθρώπους που δουλεύουν μαζί σε ένα σούπερ μάρκετ ή σε οποιονδήποτε εργασιακό χώρο. Δεν έχει διαφορά. Δεν έχει κάτι πιο ρομαντικό».

Τέλος, εξήγησε γιατί νιώθει τυχερή: «Eχω δουλειά στην τηλεόραση και το θέατρο τη στιγμή που άνθρωποι με μεγαλύτερη εμπειρία από εμένα στον χώρο δεν εργάζονται όπως και ένα μεγάλο ποσοστό από τεχνικό προσωπικό. Αισθάνομαι πολύ τυχερή».

Πηγή : yupi.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *