Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Φαίη Σκορδά : «Δεν έχω κάνει ποτέ δίαιτα»: Ποιο είναι το μυστικό της σιλουέτας της;


Στην παρουσίαση του βιβλίου “Η Δίαιτα των ειδικών” που έχουν γράψει οι Αναστάσιος Παπαλαζάρου (διατροφή), Σάντυ Κουτσοσταμάτη (ψυχολογία), Γιάννης Μανιός (άσκηση) και Αργυρώ Μπαρμπαρίγου (συνταγές) βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας η Φαίη Σκορδά.

Η 33χρονη παρουσιάστρια που, δύο περίπου χρόνια μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της ελληνικής showbiz, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Μεσημεριανή Μελέτη” για τη διατροφή της, εξηγώντας ότι το μυστικό της δεν είναι άλλο από το καλό DNA: “Δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο πολύ τρώω. Τρώω όσο τρώει και ο Γιώργος (Λιάγκας). Αλλά κανείς δεν το πιστεύει” ανέφερε, προσθέτοντας πως “Καλώς η κακώς, για να έχεις ένα καλό σώμα, το σημαντικότερο είναι το DNA, ο σωματότυπός σου. Εγώ δεν έχω κάνει ποτέ δίαιτα”.

Όσο για την περίοδο αμέσως μετά τη γέννηση του γιου της, η Φαίη Σκορδά εξήγησε πως ακολούθησε απλώς μια συγκεκριμένη διατροφή εξαιτίας του θηλασμού: “Μόνο όταν θήλαζα, πρόσεχα λίγο παραπάνω. Ήταν μια ειδική διατροφή... έπρεπε να πίνω πολλά υγρά λόγω του θηλασμού” ανέφερε. Και όταν ο δημοσιογράφος σχολίασε ότι μια από τους συγγραφείς του βιβλίου “Η Δίαιτα των ειδικών”, η Σάντυ Κουτσοσταμάτη, δήλωσε πρόσφατα ότι θηλάζει ακόμα την ενάμισι έτους κόρη της, η Φαίη Σκορδά ανέφερε πως ο θηλασμός είναι όντως “κάτι πολύ ωραίο. (...) Είναι άλλο δέσιμο- δεν το συζητώ”.


Πηγή : yupiii.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *