Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Γρηγόρης Αρναούτογλου ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στη θέση του Βαγγέλη Περρή;


Αφού πήρε το πράσινο φως για τη συνέχιση της εκπομπής του «Όμορφος Κόσμος» στο Mega, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, όπως όλα δείχνουν, βρήκε και ραδιοφωνική στέγη!

Ο γνωστός παρουσιαστής, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Υupiii,  έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τη διοίκηση του ραδιοφωνικού σταθμού Sfera 102,2 προκειμένου να αναλάβει την πρωινή ζώνη, μαζί με μία παρτενέρ της επιλογής του.

Στη ζώνη αυτή υπήρχε μέχρι πρόσφατα η εκπομπή του Βαγγέλη Περρή -παλιότερα με την Γιολάντα Διαμαντή και πιο πρόσφατα με την Έλενα Παπαβασιλείου. Ωστότο, Περρής και Παπαβασιλείου δεν θα ανήκουν τη νέα σεζόν στο δυναμικό του Sfera (ξεκινούν εκπομπές από τις 3 Σεπτεμβρίου στον Δρόμο 89,8) και, μετά από αυτή την αποχώρηση, η διοίκηση του σταθμού επιθυμεί διακαώς να εντάξει στο δυναμικό της  τον Γρηγόρη Αρναούτογλου καθώς τον θεωρεί εξαιρετικά επικοινωνιακό και ένα πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό στον κόσμο. Οι συζητήσεις που ξεκίνησαν εδώ και μία εβδομάδα δείχνουν ότι, εκτός απροόπτου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα αναλάβει την πρωινή ζώνη του σταθμού.


Πηγή : yupiii.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *