Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

ΕΚΛΕΙΣΕ: Αυτοί θα είναι οι coaches του «The Voice 2» ΔΕΙΤΕ ποιοι θα κάτσουν τη νέα σεζόν στην καρέκλα του κριτή.

Από: http://www.star.gr/Pages/Media.aspx



ΕΚΛΕΙΣΕ: Αυτοί θα είναι οι coaches του «The Voice 2» 
 
To «The Voice 1» έριξε αυλαία μέσα στον Μάιο, αλλά δυο μήνες μετά, ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το «The Voice 2», με τις pre auditions να κάνουν... πρεμιέρα! Και μπορεί οι coach πριν λίγο καιρό να μην απαντούσαν στην ερώτηση αν θα τους δούμε (και) στη δεύτερη σεζόν του μουσικού show, αλλά φαίνεται τελικά πως τα βρήκαν με τον ΑΝΤ1, είπαν το «ναι», και έτσι θα δώσουν το "παρών" και στο «The Voice 2».
2246_KOYINELIS_ASLANIDOY_VANDI_REMOS_1432014.jpg
Άλλωστε ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, και έτσι οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 επέλεξαν και πάλι τον Αντώνη Ρέμο, τη Δέσποινα Βανδή, τον Μιχάλη Κουινέλη και τη Μελίνα Ασλανίδου, να καθίσουν στην κόκκινη καρέκλα του κριτή.
Την είδηση ανακοίνωσε ο Κώστας Τσολάκης, υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του ΑΝΤ1, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, γράφοντας:
«@thevoicegr is back !!!!!! Σήμερα ξεκίνησαν οι pre pre auditions του μεγαλύτερου talent show που έγινε ποτέ στην Ελλάδα. Χιλιάδες φωνές έχουν δηλώσει συμμετοχή η προετοιμασία για την 2η σεζόν έχει μόλις αρχίσει. Η νέα χρονιά έρχεται στον @ant1tv με ακομα μεγαλύτερες συγκινήσεις και τις καλύτερες φωνές. @aremovic @desp1navandi @Michalis_Stavento @aslanmelina @Liagasg είστε έτοιμοι;;;».

voice.jpg 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *