Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Αθηνά Οικονομάκου: Ο ρατσισμός απέναντι στο εμπορικό θέατρο και τα καθημερινά


Η Αθηνά Οικονομάκου εμφανίστηκε ως καλεσμένη στο Μες Στην Καλή Χαρά, το πρωί του Σαββάτου.

Με ιδιαίτερο look σε σχέση με αυτό που την έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στη συνεργασία με τον Νίκο Μουτσινά: "Είμαστε μια πολύ ωραία ομάδα, πολύ φρέσκια. [...] Στις πρόβες, ειδικά για τον χειμώνα, και αλλάξαμε κάποια μικρά πράγματα. Μέχρι την πρεμιέρα δεν κάναμε κανονική πρόβα με τον Νίκο, απλώς γελούσαμε. Σε όλο το έργο γελάμε. Περνάει ο κόσμος τόσο καλά, που δεν μας παγώνει ποτέ όταν μας πιάνει το γέλιο", ενώ δεν δίστασε να δηλώσει με χιούμορ: "Τον βλέπω ερωτικά τον Νίκο".

Η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε πως της είχε γίνει πρόταση από το Dancing With The Stars: "Αρνήθηκα δύο φορές να πάω, μόνο φέτος δεν μου έγινε πρόταση. Αλλά πάντα είχα και σίριαλ και τηλεόραση. Αν δεν έχω στο μέλλον επαγγελματικές υποχρεώσεις, θα πήγαινα". Μάλιστα, η ίδια ανέφερε πως θεωρεί ότι η νικήτρια του Dancing With The Stars θα είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου, αν και θεώρησε πιο δύσκολο εγχείρημα την όλη εξέλιξη του Ηλία Βρεττού.

Τέλος, η ίδια εξέφρασε την επιθυμία της να κάνει και άλλου είδους θεατρικές συμμετοχές, τονίζοντας παράλληλα πως υπάρχει ρατσισμός απέναντι στους "εμπορικούς" ηθοποιούς: "Το να μάθω αν γίνεται κάποια οντισιόν και να πάω πρόσφατα δεν έχει τύχει, γιατί δεν έχω μείνει χωρίς δουλειά καθόλου τα τελευταία χρόνια. Θα το έκανα όμως. Από την άλλη με το να πω ότι θέλω να συνεργαστώ με κάποιους ανθρώπους, όπως ο κύριος Φασουλής για παράδειγμα, φυσικά και το δηλώνω ευθέως και θα το ήθελα πάρα πολύ. Στη δική μου περίπτωση, όμως, νομίζω ότι έχω κάνει κάποια πράγματα, αν σε θέλουν, συνήθως σε καλούν οι ίδιοι. [...] Είναι λίγο δύσκολο βέβαια. Όχι  πως όλοι είναι ρατσιστές και επειδή έχω κάνει σίριαλ και καθημερινό δεν θα με επέλεγαν, αλλά είναι λίγο πιο δύσκολο να εισχωρήσεις στον χώρο της κουλτούρας, όταν έχεις κάνει καθημερινά και εμπορικό θέατρο. Είναι λίγο πιο δύσκολο!".


Πηγή : yupiii.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *