Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Γιώργος Θεοφάνους : Η γνώμη του για την Πάολα και τον Παντελή Παντελίδη


Ο Γιώργος Θεοφάνους έδωσε μια συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα και τη Δέσποινα Καμπούρη και μίλησε για τη σχέση του με την μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού Μαρινέλλα, ενώ εξήγησε γιατί έχει αδυναμία στην Ελένη Μενεγάκη και ποια ειναι η γνώμη του για δυο από τις πιο πολυσυζητημένες λαϊκές φωνές της νέας γενιάς, την Πάολα και τον Παντελή Παντελίδη.

«Τη Μαρινέλλα τη θεωρώ οικογένειά μου. Μπορεί να μιλάμε καθημερινά στο τηλέφωνο στις 8 το πρωί για οτιδήποτε εκτός από καλλιτεχνικά. Για το πώς φτιάχνουμε ένα φαγητό, μέχρι κάποια πολύ σοβαρή συμβουλή που μπορεί να μου δώσει σε σχέση με τα παιδιά. Αυτό της το χρωστάω. Την έχω αποθηκευμένη στο "Μ", όχι από το "Μαρινέλλα", αλλά από το "Μαμά"» ανέφερε ο γνωστός συνθέτης.

Παράλληλα, για την προτίμησή του στην Ελένη Μενεγάκη σε σχέση με άλλες τηλεοπτικές παρουσιάστριες είπε: «Στην Ελένη αναγνωρίζω ότι σε όλα αυτά που θα πούμε πίσω και μπροστά από τις κάμερες ή στις συναντήσεις μας στο σχολείο των παιδιών, έχει πάντα μια ευγένεια. Όχι ότι οι άλλοι δεν είναι ευγενείς, αλλά η Ελένη με κάνει και αισθάνομαι άνετα».

Τέλος, στην ερώτηση της Δέσποινας Καμπούρη ποιο είναι το σχήμα που θα ήθελε να δει τον χειμώνα, η απάντηση του Γιώργου Θεοφάνους ξαφνιάζει: «Μου αρέσουν τα αυθεντικά πράγματα, όπως αυτό που κάνει φέτος ο Βασίλης Καρράς με την Πάολα και τον Παντελή Παντελίδη. Ο Βασίλης είναι εξαιρετικός άνθρωπος. Πέρα από το ότι είναι καλλιτεχνάρα, είναι από τους πιο καλούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου και το λέω με το χέρι στην καρδιά. Η Πάολα είναι αυθεντική και ο Παντελίδης δεν είναι πυροτέχνημα, όπως διάβασα πρόσφατα σε κάποιο περιοδικό.  Ο άνθρωπος κάθισε κι έγραψε κάποια πράγματα μέσα από την ψυχή του. Θεωρώ ότι αυτό το σχήμα θα έχει πολύ μεγάλη επιτυχία», ανέφερε, ενώ σε άλλο σημείο δήλωσε πως ξεχωρίζει την τραγουδίστρια των Vegas, Μελίνα Μακρή, για την εξαιρετική φωνή της: «Υπάρχουν συγκροτήματα με εξαιρετικές τραγουδίστριες. Πρόσφατα πήγα να δω τη Δέσποινα και τον Αντύπα και έπαθα πλάκα με την τραγουδίστρια  των Vegas (Μελίνα Μακρή). Η κοπέλα έχει τρομερή φωνή».

Πηγή : yupiii.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *