Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Ελεονώρα Μελέτη : Υποστηρίζει την Αγγελική Ηλιάδη


Το γεγονός πως η Αγγελική Ηλιάδη δεν κρύβει την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον μέλλοντα σύζυγό της, Κώστα Μηλιωτάκη, από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης -κάτι που δεν συνέβαινε με τον πατέρα του γιου της, Μπάμπη Λαζαρίδη -σχολίασε η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από την εκπομπή της, το πρωί της Παρασκευής.

Σχολιάζοντας την άποψη που εξέφρασε στη χθεσινή του εκπομπή ο Νίκος Μουτσινάς πως η γνωστή τραγουδίστρια έχει φτάσει στο σημείο όλοι να ασχολούνται με την σχέση και τον επικείμενο γάμο της και όχι με τα επαγγελματικά της θέματα, κάποιοι από τους συνεργάτες της 33χρονης οικοδέσποινας της «Πρωινής Μελέτης» σχολίασαν πως μπορεί να το κάνει και για διαφημιστικούς λόγους.

Ωστόσο, η Ελεονώρα Μελέτη είχε αντίθετη άποψη: «Είναι ωραίο πράγμα να είσαι ερωτευμένος. Είναι ωραίο πράγμα ο έρωτας. Θεωρώ ότι, όταν είσαι ερωτευμένος, δεν υπολογίζεις ούτε αν θα κατηγορηθείς ότι κάνεις διαφήμιση, ούτε ότι προβάλλεις την προσωπική σου ζωή. Είσαι ελεύθερος, απρόβλεπτος, αυθόρμητος και αυθεντικός. Δεν σε νοιάζει, ζεις τον έρωτά σου, τον μοιράζεσαι, όπως θα τον μοιραζόσουν, σε έναν πιο κλειστό κύκλο με τους φίλους σου λέγοντας και ζητωκραυγάζοντας το πόσο ερωτευμένος είσαι. Δεν υπολογίζεις τίποτα. Κι εγώ χαίρομαι για την Αγγελική, γιατί είναι ένα κορίτσι το οποίο το αξίζει κι έχει περάσει δύσκολα. Είναι πολύ καλό παιδί και χαίρομαι να τη βλέπω έτσι».

Πηγή : yupi.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *