Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Τζώνη Καλημέρης : Η Τατιάνα, η Καραβάτου και η επιστροφή στον Alpha


O Tζώνη Καλημέρης βρέθηκε καλεσμένος, το πρωί της Πέμπτης, στην εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1» και μίλησε για αρκετά τηλεοπτικά πρόσωπα αλλά και για τη φημολογούμενη επιστροφή του στον Alpha.

Για την Τατιάνα Στεφανίδου και την πορεία της εκπομπής της στο Star, είπε: «Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή η Τατιάνα και όλα τα παιδιά που δουλεύουν στο Star είναι λίγο με το ένα πόδι στον αέρα, με την έννοια ότι έχει ληφθεί η απόφαση για στροφή ύφους του καναλιού. Το lifestyle, έτσι όπως το είχαμε μάθει -προφανώς λόγω συνθηκών- πουλάει πολύ λιγότερο. Ο κόσμος έχει τόσα πολλά προβλήματα που δεν τον ενδιαφέρει καθόλου ποιος αρραβωνιάστηκε ποιαν ή όλα αυτά τα κουτσομπολιά που βγαίνουν σε όλες αυτές τις εκπομπές – με τις οποίες δεν έχω κανένα προσωπικό πρόβλημα. Απλώς λέω ότι είναι λίγο λάθος η εποχή για τέτοιου είδους εκπομπές».

Συνεχίζοντας στο ίδιο θέμα, ο Τζώνη Καλημέρης πρόσθεσε: «Πιστεύω πως για τη Τατιάνα και αρκετούς άλλους μέσα στον σταθμό, το πρόβλημα είναι πως προσπαθούν να βρουν έναν βηματισμό εν μέσω έτους. Όταν αυτό συμβαίνει, και γκρίνιες υπάρχουν και παλιοί συνεργάτες (μιλάνε) – διάβαζα της Σοφίας μια συνέντευξη – και οι κινήσεις μοιάζουν στο κοινό πολύ πιο άγαρμπες. […] Η Τατιάνα είναι άνθρωπος της τηλεόρασης με βαθιά γνώση του αντικειμένου. Πιστεύω ότι θα το βρει, αλλά, για να το γενικεύσω, όλοι μας ψαχνόμαστε λίγο – βάζω και τον εαυτό μου μέσα. Κι εσείς για να είναι καλό το πρωινό που κάνετε, οι απογευματινοί να είναι καλό το απογευματινό και οι "ειδησάκηδες", στους οποίους έχουμε πολλά να σούρουμε τους τελευταίους μήνες, κι αυτοί ψάχνονται!».

Ακόμα, χαρακτήρισε την εκπομπή «Όμορφος Κόσμος 2» που παρουσιάζει φέτος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου «κάτι για να τελειώσει το συμβόλαιο», ενώ τόνισε «Ο Γρηγόρης πρέπει να κάνει ζωντανή εκπομπή».

Όταν ερωτήθηκε για την πρόσφατη εξομολόγηση της Κατερίνας Καραβάτου στον Πέτρο Κωστόπουλο, ανέφερε: «Πιστεύω ότι ήταν άγαρμπο αυτό που της έκαναν της Κατερίνας πέρυσι, αλλά πιστεύω επισης πως δεν έπρεπε να βγάλει και τόση πίκρα γι΄αυτό που της συνέβη – στην εκπομπή του Πέτρου, έτσι; Στα αγγλικά λένε “shit happens”. Κακώς συνέβη, όντως ήταν πολύ άγαρμπο, όντως ήταν η καλύτερή της χρονιά από τα τόσα χρόνια της στον Alpha. Αλλά ήταν μία χρονιά που το κανάλι ήταν σε μια φάση "θα κλείσει – δεν θα κλείσει". Οι Γερμανοί είχαν αποφασίσει να φύγουν ό,τι και να γίνει, ακόμα και αν αυτό σήμαινε ότι το κανάλι θα κλείσει».

Τέλος, ο Τζώνη Καλημέρης αν και διέψευσε πως υπάρχει πρόταση για επιστροφή του στη θέση διευθυντικού στελέχους του Alpha, επιβεβαίωσε πως συναντήθηκε με ανθρώπους του καναλιού πρόσφατα για επαγγελματικούς λόγους, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει: «Θα ξαναγύρναγα με μεγάλη χαρά σε ένα κανάλι σαν τον Alpha που θέλει να κάνει πράγματα» . Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο νωρίτερα, στην αρχή της συνέντευξής του, είχε δηλώσει «έτοιμος» να επιστρέψει στην τηλεόραση.

Πηγή : yupi.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *