Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Αλέξανδρος Παρθένης- Κατερίνα Θάνου: Οι λεπτομέρειες του γάμου τους



Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Πρωινό ΑΝΤ1», το πρωί της Πέμπτης, έγιναν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες από τον πολιτικό γάμο του Αλέξανδρου Παρθένη με την Κατερίνα Θάνου, που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο δημαρχείο Γλυφάδας.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής, Μελίνα Κόκκορη- που είναι και η κόρη του Δημάρχου Γλυφάδας, Κώστα Κόκκορη, που πάντρεψε το ζευγάρι- παραβρέθηκε στο γαμήλιο τραπέζι που έγινε αμέσως μετά την τελετή. Σύμφωνα με την ίδια τη δημοσιογράφο, την ώρα της τελετής  η νύφη δεν φόρεσε νυφικό, αλλά ένα μπεζ φόρεμα, ενώ ο γαμπρός εμφανίστηκε με κουστούμι χωρίς γραβάτα.

Το γαμήλιο γλέντι, με βάση τις πληροφορίες, έλαβε χώρα σε πολύ γνωστό μπαρ-εστιατόριο της Γλυφάδας, όπου εργάζεται και ο ίδιος ο Αλέξανδρος Παρθένης. Οι νεόνυμφοι έφτασαν στον συγκεκριμένο χώρο ντυμένοι πολύ απλά, φορώντας και οι δυο τζιν παντελόνια. Η Κατερίνα Θάνου το είχε συνδυάσει με ένα απλό λευκό T-Shirt και κόκκινες γόβες, ενώ ο σύζυγός της με πουκάμισο. Οι καλεσμένοι τους δεν ξεπερνούσαν τα 15 άτομα-όλοι ήταν από το στενό και οικογενειακό περιβάλλον του ζευγαριού- ενώ ο μοναδικός επώνυμος που παραβρέθηκε ήταν ο προπονητής της γνωστής πρωταθλήτριας, Χρήστος Τζέκος.

Δημοσιογράφοι και κάμερες στον χώρο δεν υπήρχαν πέρα από εκείνους που είχε καλέσει το ίδιο το νιόπαντρο ζευγάρι για να κρατήσουν τις στιγμές αυτές στο δικό τους προσωπικό αρχείο. Η βραδιά κύλησε σε πολύ ήρεμους ρυθμούς, με φαγητό, κρασί και μουσική, ενώ το γλέντι κράτησε μέχρι τη 1 τα ξημερώματα.

Πηγή : yupi.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *